CENTRUL

MEDICO-PSIHOLOGIC

PSIHOMEDICA

Str. George Emil Palade, Nr. 7
(fost Tudor Vladimirescu)

Judetul Buzau

Tel: 0238.431.336

Mobil: 0722.516.192

Ești aici: HomeServiciiEEG

EEG

 

 

DSCN7371Sistemul EEG este un dispozitiv medical modern de o inalta calitate care satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor, incepand de la medicul din policlinica pana la cercetatorul neurofiziolog.

Inregistrarea EEG de inalta calitate se datoreaza solutiilor hardware si software. Esantionul de volum al semnalului EEG este de pana la 5000 Hz per canal, convertor A/D de 16 de biti si nivelul zgomotului este mai mic de 0.3 microV.

Procesarea matematica a datelor include brain mapping, analiza spectrala, periodometrica, coerenta si generarea automata a raportului.

Electroencefalograma este afisata pe ecranul calculatorului cu o rezolutie de 2560x1600 pixeli si se tipareste pe hartie obisnuita.

Impedanta este indicata pe panoul frontal al unitatii electronice.

 

 

Rata inalta de esantionare a semnalului permite inregistrarea componentelor semnalului de inalta frecventa fara deformarea undelor EEG ascutite sau in descrestere brusca.

Nivelul de zgomot redus permite aplicare unei filtrari reduse sau chiar lipsa acesteia. Rezulta un castig maxim de informatii utile din semnalul initial.

Orice electrod poate fi folosit ca unul de referinta
Orice electrod poate fi folosit ca unul de referinta si derivatia bipolara poate fi inregistrata fara a mai fi nevoie de plasarea unui electrod de referinta suplimentar, de exemplu unul de ureche.

Afisarea impedantei pe panoul frontal al unitatii electronice
Afisarea impedantei pe panoul frontal reduce considerabil timpul necesar pregatirii pacientului pentru examinare cu mentinerea unei inregistrari de inalta calitate.

Conector pentru cuplare casca
Daca folositi casca, nu va trebui sa folositi adaptoare sau alte dispozitive, va fi suficient sa atasati casca la conectorul standard.

Clesti tip crocodil cu cablu
Clestii tip crocodil cu cablu sunt folositi pentru conectarea electrozilor

Dimensiuni mici si posibilitate de lucru in camera neecranata
Sistemul EEG din seria Neuron-Spectru poate fi utilizat in incaperi care nu necesita conditii speciale. Acest lucru duce la o scadere considerabila a costurilor pentru amenajarea locului de munca.

 

 

 

Free joomla templates by www.joomlashine.com